Hvilke(n) film skal du se i aften?

Er du træt af at bruge tid på at finde en god film? Frygt ej, denne test vil hjælpe dig med at afhøre hvilke(n) film du skal se i aften! OPS. Når du får dit svar vil du blive direkte viderstillet til et eller flere forslag her på siden.


Hvilke(n) genre er din yndlings?

© 2020 SF STUDIOS DANMARK/2017 Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac-Dune Entertainement LLC. All rights reserved.

Hvad synes du, en god film skal indeholde?

© 2020 Zentropa Entertainments APS & NORDISK FILM DISTRUBUTION A/S. ALL RIGHTS RESERVED

Hvem skal du se filmen med?

Hvad hader du mest, der sker i film?

Erik Zappon, © 2020 SF STUDIOS DANMARK

Hvem er din yndlings instruktør?

Hvilke(n) film skal du se i aften?
Du skal se en skræmmende film

Du elsker at blive skræmt, men har ikke set en god gyser i hvad der føles som evigheder. Her får du 15 gode nyere gyserfilm, som med garanti vil skræmme dig fra vid og sans.
Du skal se et nyfortolket eventyr

Du er vild med disneys klassikere og har brug for at fornye magien. Her er 10 genfortolkende klassikere fra Disney.
Du skal se en uforudsigelig krimi film

Du er vild med at være aktiv under filmen, det får du rige muligheder for ved at opklarer sagerne sammen med filmenes hovedpersoner i en af disse krimi film.
Du skal se en sød romantisk film

Du er vild med film som Casablanca, The Notebook og Dirty Dancing, men mangler en ny klassiker. Her er 10 gode bud på aftenens underholdning.
Du skal se en visuelt betagende science fiction film

Du er vild med visuelle effekter og vil gerne se noget originalt. Science fiction film foregår oftest i et eventyrligt miljø og ude i en fjern fremtid. Hvor de før i tiden var en måde at udforske, hvad der kunne ske teknologisk i fremtiden, har 10ernes science fiction film budt på mange samfundsmæssige og sociale spørgsmålstegn. Oftest handler filmene om rejser i rummet, nye teknologiske opfindelser (robotter, cyborg mm), krig og udslettelse, et socialteksperiment eller drømmen om at se noget der engang fandtes: Dinosaurer. Her er 10 gode bud på aftenens underholdning.
Du skal se en sjov film

Film © 2016 Universal Pictures, Warner Bros. Entertainment Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC.

Komedie film kommer i mange former og genreblandinger. En ting er dog sikker, vi skal som seer altid trækkes gennem pinlige situationer, vildfarelser, konfrontationer mellem modsætninger, møde orden og kaos. Komedie genren er svær at mestre, da alle har en forskellig opfattelse af den. Her kan du læse om 10 komedie film fra 10erne.
Du elsker musik og nyder musikalske film

Læs om de bedste og mest magiske film baseret på musik. Filmene byder på genreblandinger af drama, romantik, komedie og thriller.
Du skal se en fantasy film

Fantasyfilm drejer sig ofte om en helt, der begiver sig ud på en farefyldt rejse, hvis mål er at besejre et ondt overnaturligt væsen eller finde en magisk genstand. Oftest finder denne helt venner og hjælpere på vejen. Fantasy er desuden, sammen med Science fiktion genren, ikke bange for at overdrive med brug af visuelle effekter. Faktisk er det oftest disse som alene skaber filmen. Hop med ombord på en smuk og hæsblæsende rejse via. denne bucketliste.
Du skal se en film af David Fincher
David Fincher skaber uforudsigelige og spændingsfyldte film. Her kan du læse om de 5 bedste Fincher film.
Du skal se en film af James Cameron
Her kan du læse om 5 teknologisk banebrydende film fra Cameron.
Du skal se en film af Christopher Nolan
Du er vild med Nolans uforudsigelighed og trænger til atter at blive fortryllet. Her er 5 gode filmforslag.
Du skal se en film af Steven Spielberg
Du er vild med Spielberg og trænger til et godt gensyn med hans klassikere. Her er 5 storslåede film instrueret af Spielberg.
Du skal se en film af James Wan
Du er vild med gyser og finder James Wans film særligt uhyggelige. Her kan du læse om de 5 mest skræmmende gyserfilm af Wan.

Skriv et svar