Anmeldelse af High School Musical: The Musical: The Series

★★★★★

2019

Medvirkende: Joshua bassett, Olivia Rodrigo, Matt Cornett, Sofia Wylie


Resume

“High School Musical: The Musical: The series” følger en gruppe studerende, der går på skolen, hvor filmene fandt sted – East High. Da en ny dramalære træder til beslutter hun, at de skal fremføre en musical baseret på filmene. Seriens udgave af Troy, Ricky forsøger at vinde sin eneste ene, Nini, tilbage ved at ligge audition til musicalen. Men Nini har fået en langt mere ambitiøs, populær og selvsikker kæreste, E.J. Det bliver ikke nemt for Ricky, men han vil gøre alt hvad der står i hans magt for at vinde Nini tilbage.


For børn under 13 og de som elskede HSM filmene rammer serien et helt særligt område. Som barn var jeg selv stor fan af filmene og min barnlige side blev derfor meget begejstret, da jeg hørte om denne serie. Serien har scener, som er en slags nyfortolkning af dem fra filmene. Også de originale karakterer afspejlet i seriens.

Serien starter som en kliche, men formår at udfolde sig og på mystisk vis blive sin egen.

Disney +. High School Musical: The Musical: the series.
Fred Hayes

High School Musical: The Musical er begrebet af META. Serien formår at bruge næsten alle 7 metafiktionsformer. Særligt er adressatmeta til stede, da filmens karakterer gentagende gange bryder den fjerde væg, ved at kigge ind i kameraet og fortælle om deres følelser og tanker om scenen der før dette har udspillet sig.

Som stor fan af de gamle film, må jeg dog sige at serien ikke lever op til filmene. Alligevel kan det være ganske underholdende at se serien, som på må og få et blevet til dens egen. Det er ikke en serie jeg ønsker at se flere gange, men jeg er sikker på det er god underholdning for de lidt større børn og så er den et must see for de fans der ønsker at drømme sig tilbage til High School Musical.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.