Love Actually

4.5/5

Instruktør: Richard Curtis

Medvirkende: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson 

Genre: Komedie, Drama, Romantik

Spilletid: 2t og 15min

Resume

I måneden op til jul følger vi en gruppe mennesker, der forelsker sig, slår op, eller finder en ny kærlighed. Tilsammen er de et billede på kærlighedens uforudsigeligheder og fordomme. 

Anmeldelse

Instruktør og manuskriptforfatter, Richard Curtis, fik sit gennembrud inden for film, da han skrev manuskriptet til “Four Weddings And A Funeral”. Han er enormt dygtig til at skrive romantik, hvilket han i den grad også får vist i “Love Actually”. Her formår han at fortælle hele ti kærlighedshistorier på blot 2t og 15 min. Ikke nok med det er de alle forbundet. Budskabet slår klart igennem – “Kærlighed findes alle steder og i alle aldre”. 

Filmen indeholder utroligt mange dygtige skuespillere, som er med til at gøre det ambitiøse projekt, at fortælle ti historier i én film, muligt. Derfor er det heller ikke mærkeligt at den til tider kan føles langtrukkent.

Når filmen slutter sidder man tilbage med en varm og glædelig fornemmelse i kroppen. Præcis som man skal når man har set en RIGTIG julefilm. Julen er trods alt hjerternes fest.

Konkurrence – Sponsoreret af Movieview 

Deltag i konkurrencen om “Love Actually” på Blu-ray. Du deltager ved at besvare spørgsmålet på vores facebook side: https://www.facebook.com/filmbucketlist

Spørgsmål: Hvad er budskabet i “Love Actually”? 

love actually - DVDlove actually

Billede kilde: © GUCCA

Konkurrencen slutter d.6/12