Home Alone 2

4.5/5

Instruktør: Chris Columbus

Medvirkende:  Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Genre: Komedie, Drama, Familiefilm

Spilletid: 2t 

Resume

Året efter Kevin McCallister blev efterladt alene hjemme og han fik et par tyve sendt i fængsel, havner han ved et uheld i New York City – hvor de to samme tyveknægte netop er flygtet fra fængslet.

Anmeldelse

Det kan være svær at tro på, men “Home Alone 2” er rent faktisk en ganske vellykket fortsættelse. Ja, det er en smugle mærkeligt at sådan en film kan have en succesfuld 2ér uden at blive uoriginal eller ligne den første for meget. Men det gør den altså… De store spørgsmål man undre sig over, såsom: Hvordan kan de glemme Kevin igen? Bliver elegant udført på en måde der giver os seere en forståelse for karakterenes handlinger. Da hele familien sidder i bilen og moderen tæller om de alle er der, når vi lige at tro at de vil glemme ham igen… men det gør de ikke. Først da de må løbe gennem lufthavnen, bliver Kevin væk. Han følger efter en mand der udadtil ligner sin far ret så meget – hvem har ikke prøvet det? 

Endnu engang bliver filmen forstærket via. den smukke underlægningsmusik og det skjulte budskab – Der denne gang ikke er så skjult igen, børn skal trods alt også fange pointen. “Home Alone 2” indeholder nye fælder, et gensyn med karakterende, et smukt budskab og så er den bare virkelig underholdende og humoristisk. Jeg er personligst gladest for 1eren, men man skal bestemt ikke snyde sig selv for efterfølgeren.