Last Christmas

3.5/5

Instruktør: Paul Feig

Medvirkende: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh

Genre: Romantik, Komedie, Drama

Spilletid: 1 t 43 m

Resume

Kate arbejder som nisse i en julebutik året rundt. Hun er ramt af uheld og dårlige beslutninger, indtil hun møder den søde men også mystiske Tom. Han udfordrer hendes til tider temmeligt kyniske syn på verden. Det ser ud til, at intet kan holde dette umage par sammen, men nogle gange skal man følge sit hjerte… og tro på det.

– Film © 2020 Universal Studios and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.

Anmeldelse

“Last Christmas” er SLET ikke som jeg havde forventet. Udfra traileren, sangen – som filmen er baseret på og generelt promoveringen af filmen, fik jeg et indtryk af at jeg skulle se en klichefyldt men hyggelig rom-com. Filmen har da til tider sine kliche fyldte øjeblikke, men bedst af alt mestre den at balancer mellem dramet og komedien. Det er en dybsindig historie med et virksomt plot twist og en ny fortolkning af den kendte sang “Last Christmas” af Wham. Budskabet sætter sig virkelig i seeren – Særdeles effektivt. Skuespillerne spiller godt. Hovedkarakterende et velskrevet, men de fleste bipersonerne virker dog ligegyldige. Musikken der hovedsageligt består af Wham, passer perfekt til filmen. Visuelt er den udemærket, men ikke i øjenfaldende. Filmen lander på 3,5 stjerner, da de klicheramte scener og få en-dimensionelle karakterer trækker den en smugle ned. Filmens originale take på sangen gør at jeg med glæde vil gense denne film og anbefale den til jer!

Konkurrence – Sponsoreret af Movieview 

Deltag i konkurrencen om “Last Christmas” på Blu-ray. Du deltager ved at besvare spørgsmålet på vores facebook side: https://www.facebook.com/filmbucketlist

Spørgsmål: “Hvem har lavet sangen, som filmen er baseret på?”

Billede kilde: © GUCCA

Konkurrencen slutter d.11/12