© HBO NORDIC. ALL RIGHTS RESERVED.

Top 10 – Bedste serier fra HBO

© HBO NORDIC. ALL RIGHTS RESERVED.

HBO er en streaming tjeneste, som særligt er kendt for dens prisvindende serier og seerelskede storhits, heriblandt “Game of thrones”. Men HBO gemmer på mange kvalitetsrige perler, som du måske ikke har hørt om og som blot ligger og venter på dig. Her er mine 10 yndlings serier fra HBO. Bemærk at disse er originale HBO serier og tjenesten også har mange andre gode serier.

De 10 bedste serier fra HBO

HBO er en streaming tjeneste, som særligt er kendt for dens prisvindende serier og seerelskede storhits, heriblandt “Game of thrones”. Men HBO gemmer på mange kvalitetsrige perler, som du måske ikke har hørt om og som blot ligger og venter på dig. Her er mine 10 yndlings serier fra HBO. Bemærk at disse er originale HBO serier og tjenesten også har mange andre gode serier.


Game Of Thrones (Drama, baseret på bøger)

Resume

I et land, hvor somrene varer i årtier og vintrene kan vare en livstid, er der problemer undervejs. To magtfulde familier står midt i en dødelig kamp om hvem der skal sidde på tronen og kontrollere Westeros’ Syv Kongedømmer. Et spil fyldt med uforudsigeligheder, forræderier og blodige kampe er med til afgøre, hvem der i sidste ende vil sidde på jerntronen. Lad Game of Thrones begynde.


True detective (Drama, krimi)

Med særligt fokus på S1.

Resume

Matthew McConaughey og Woody Harrelson spiller politibetjente og er hinandens største modsætninger, sammen begiver de sig ud på en jagt efter en kreativ og uhyggelig seriemorder i Louisiana.


Big Little Lies (Drama, krimi)

Resume

Tre perfekte husmødres facade falder, da der bliver begået et mord til en gallafest. En serie fyldt med gossip, mysterier og suspence.


Sharp Objects (Thriller, krimi)

Resume

En avisjournalist fra storbyen, sendes tilbage til sin hjemby for at skrive om en række uopklarede børnemord. Men hun kan ikke være hjemme ret længe før hun plages af sin fortid og støder på chokerende hemmeligheder.


Vikings (Drama)

Resume

I 700-tallets Skandinavien, møder vi Ragnar Lothbrok, en kriger og bondemand, som drømmer om at blive rig ved at gå imod traditionerne. I al hemmelighed arbejder han på et projekt, der vil vende op og ned på vikingernes verden. Ragnar begiver sig ud på en hæsblæsende og forandringsfyldt rejse, som meget vel kan ændre på historiebøgernes fortællinger.


Chernobyl (Drama, baseret på virkelige hændelser)

Resume

En serie der fortæller om begivenhederne vdr. atomulykken i Tjernobyl i 1986. Vi følger de modige mænd og kvinder, der foretog opofrelser for at redde Europa fra en ufattelig katastrofe.


The Act (Drama, baseret på virkelige hændelser)

Selvom denne tv-serie teknisk set er en Hulu serie, er jeg nødt til at nævne den. “The Act” falder meget i stil med de resterende HBO serier og kan selfølgelig også streames her.

Resume

Serien skildrer det tragiske forhold mellem den unge Gypsy Blanchard og hendes overbeskyttende mor, Dee Dee. Efterhånden som Gypsy forsøger at løsrive sig fra sin mors kontrollerende indflydelse, begynder hun at afdække en lang række hemmeligheder, der sender hende ned ad en dødelig sti.


Killing Eve (Drama, krimi, baseret på en roman)

Resume

Eve er en humoristisk, knivskarp sikkerhedsofficer for M15. Hun keder sig i det daglige job og drømmer om selv at blive sendt ud i feltet. Snart opstår netop denne mulighed, da hun bliver sat på sporet af en dygtig lejemorder. Begge kvinder bliver som besatte af hinanden og et traditionelt spil af katten efter musen sættes igang.


Band Of Brothers (Krig, drama)

Efter det succesfulde samarbejdet mellem Steven Spielberg og Tom Hanks i “Saving Private Ryan” gik de sammen og producerede denne serie. Dens filmiske stil er lig, den du møder i “Saving Private Ryan” og selvom den fortæller en helt anden historie, vil den falde i god smag hos de som elsker filmen.

Resume

Vi følger E-kompagniets faldskærmssoldater fra deres grunduddannelse i 1942 til indtagelse af Hitlers ‘”Ørnerede” i Berchtesgaden i 1945. Som noget særligt begynder hvert afsnit med nutidige interviews af de faktiske medlemmer af kompagniet, langsom glider vi over i den fiktionspræget dramatisering af begivenhederne.


Castle Rock (Gys, drama, baseret på Stephen Kings multivers)

Resume

En sammensætning af Stephen Kings mest populære værker og karakterer.

Henry Deavers forsvinder i 1991 og sagen bliver aldrig løst. I nutiden er en mystisk mand dukkede op i den lille by Castle Rock. Ingen ved hvem han er, hvor han kommer fra eller hvordan han er havnet i kælderen af Castle Rocks fængsel. Gennem serien følger vi de to tider, som man begge må forstå for at opklare forsvindingen af den lille dreng og den mystiske mands opstandelse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.