5. Uforudsigelige og fortryllende film af Christopher Nolan

1. The Dark Knight (2008)

I denne fortsættelse af “Batman Begins” har Batman endelig fået luget ud i forbryderne i Gotham City og er nu kendt blandt hele byens borgere og politi, men ikke alle ser ham som en helt. Da en farlig galning, ved navn “Joker” dukker op og skaber kaos og frygt i byen, må Batman igen tage kappen på og bevise sit værd overfor byens borgere. Men jokeren har ingen planer om at gøre det let for Batman.


2. Interstellar (2014)

I en fjern fremtid, hvor jorden er ved at løbe tør for ressourcer og alt liv nærmer sig en ende, går en gruppe af forskere sammen med en familiefar, som har en baggrund som pilot og ingeniør, for at udføre menneskehedens vigtigste mission: Rejse ud i galaksen og undersøge om menneskene har en fremtid på en anden planet.


3. The Prestige (2006)

Efter en tragisk ulykke under en forestilling, går to tryllekunstnere fra i hinanden og dystre om at skabe den ultimative illusion, samtidigt med at de ofrer alt for at overgå hinanden.


4. Memento (2000)

En mand med hukommelsessvigt forsøger at opklare mordet på hans kone.


5. Dunkirk (2017)

Allierede soldater fra Belgien, Det Brittiske Imperium og Frankrig er omringet af den tyske hær under en barsk kamp i Anden verdenskrig. Civile borgere sejler ud og risikerer deres liv for at redde de sårede soldater.

Skriv et svar