Anmeldelse af Come Play

2.6/5

Instruktør: Jacob Chase

Medvirkende: Gillian Jacobs, Azhy Robertson, Johnny Gallagher, Winslow Fegley

Genre: Gys

Spilletid: 1t og 35 mi4

Resume

Oliver, en autistisk dreng med kommunikationsproblemer, har svært ved at finde venner og tilbringer derfor det meste af hans tid alene på sin mobil. En aften dukker en mystisk historie op på skærmen. Historien handler om det ensomme monster, Larry, der ligesom Oliver, mangler en legekammerat. Men Larry lever ikke kun i historien og han har ingen planer om at dele Oliver med andre…

Anmeldelse

“Come Play” er en mainstream gyserfilm med et klamt monster. Grundlæggende ligger filmens fokus i at skræmme sine seer (som en gyser selfølgelig skal), problemet er bare at der ikke bliver brugt kræfter på gysets andre og efter min mening ligeså vigtige elementer. Jeg savner en dybde.

De bedste gyserfilm i vor tid, er dem der byder på en fed og dybdegående historie. En historie, hvor vi får en begrundelse for hvorfor antagonisten gør som vedkommende gør og gerne en historie der byder på mysterier der skal løses, hvor seerne kan sidde og lege med.

En anden vigtig ting, som oftest mangler i disse mainstream gyserfilm er en relation til karakterende, vi vil gerne sidde og heppe på vores hovedkarakterer i stedet for at tænke, at det faktisk er okay, hvis de dør. Selvom jeg ikke direkte tænker dette i “Come Play” så er det heller ikke langt fra. 

Når det så er sagt så er “Come Play” ikke en dårlig film. Den bygger på ret fedt koncept (baseret på kortfilmen “Larry”). Skuespillet er også ganske fint. Og det er klart en film der vil skræmme de mindre hardcore-gyserfilm fans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.